Chilitön uunifetapasta

Chilitön mausteallergikon uunifeta

Liemessä-blogin mieletöntä hittiä juhlittiin hiljattain. Uunifetapastaa on syöty meillä kuluneen vuoden aikana lukuisia kertoja. Koko perhe rakastaa sitä. Ruoka, jonka ainekset on helppo pitää varalla, nopea tehdä, maukas ja pasta joka toimii vielä lämmitettynäkin hyvin!

Allergioiden vuoksi chili ja pippuri oli siivottava reseptistä pois. Ensimmäisen kerran tein pastan niin, että seurasin reseptiä, mutta jätin chilin ja pippurin pois. Maku oli otti nokkiinsa ja oli lähdettävä viilaamaan. Seuraavalla kerralla lisäsin sipulia ja valkosipulia. Parempi. Kolmannella kerralla laitoin hieman viinietikkaa mukaan. Tadaa! Ihan täydellistä!

Kaikki kunnia Liemessä Jennille. Alkuperäinen resepti täällä: https://liemessa.fi/2019/02/uunifetapasta/ .

Jos tarvitset mausteettoman version, tee muuten alkuperäisen mukaan, mutta jätä chili ja/tai pippuri laittamatta ja mahdollisuuksien mukaan lisää sipulia, valkosipulia ja 1-2tl omenaviinietikkaa. Itse lisään myös runsaalla kädellä yrttisekoitusta öljyn joukkoon.

Soosi toimii muuten erinomaisesti myös leivän päällä. Nam nam nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s